VALİ ŞILDAK EDREMİT’İN GÜVENLİĞİNİ DEĞERLENDİRDİ

Vali Hasan Şıldak bugün Edremit İlçesinde inceleme ve ziyaret dolu programında yaptığı toplantıyla Körfez Bölgesinin güvenliğini ele aldı.

Toplantıda, özellikle yaz aylarında nüfus artışı yaşanan Edremit İlçesi ve Körfez Bölgesinde asayiş ve huzurun temini için görev yapan kolluk birimlerinin çalışmaları değerlendirildi.

Güvenlik birimlerinden Edremit’te huzurun, güvenliğin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele konusunda tavizsiz bir çalışma beklediğini ifade eden Vali Şıldak, İlçedeki her faaliyeti yakından takip ettiğini ve vatandaşın esenliği için hep birlikte seferber olduklarını belirtti.

Vali Şıldak başkanlığında yapılan ve asayiş, kaçakçılık, narkotik, trafik başta olmak üzere bütün güvenlik konularının kapsamlı olarak ele alındığı toplantıya Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı SG. Bnb. Emrah Kadir Çakır, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile Küçükkuyu Sahil Güvenlik Karakol Komutanı katıldı.

Vali Şıldak Değerlendirme Toplantısı öncesinde, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile birlikte Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Narkotik ve Trafik Birimlerini de ziyaret etti. Edremit’te huzur ve güven ortamını sağlayan personele özverili çalışmaları için teşekkür etti, görevlerinde her zaman kararlı ve dinamik olmalarını istedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu