ÜÇ MAHALLEDEYOLLAR YENİLENİYOR

 

 

Edremit Belediyesi tarafından Tuzcumurat, Hekimzade ve Darsofa Mahallesi’nde yol düzenleme çalışmalarına hız verildi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından üç mahallede 8 bin metrekare parke taş kaplaması yapılarak yollar yenilenecek.

 

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde ki Tuzcumurat, Hekimzade ve Darsofa Mahallesi’nde yol yapım ve yeniden düzenleme çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri ekipleri tarafından doğalgaz çalışması sırasında bozulan yollar ve zaman içerisinde yıpranan yollar sırası ile bir yenileniyor. Üç mahallede toplam 2 cadde ve 10 sokakta 8 bin metrekare parke taş kaplaması yapılacak. Yağmur suyu hatlarını yanı kaldırım ve peyzaj düzenlemeleri de yapılacak olan çalışmalar Şubat ayı sonuna kadar bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ilçe genelinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti, Başkan Arslan, “Edremitimiz’de sorunları çözmek ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. 2021 yılında da daha hızlı ve yeni projelerle faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu