“TÜM ANNELER EDREMİT GİBİ GÜZELDİR”

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Anneler Günü programıma annesi merhume Medine Arslan’ın mezarını ziyaret ederek başladı.


Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan anneler günü dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin bu özel gününü kutladı. Başkan Arslan, kırsal Mehmet Alan Mahallesi kabristanlığında annesi merhume Medine Arslan’ın kabrini ziyaret ederek karanfil bıraktı. 

Başkan Arslan, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şöyle dedi: “Bereketi zeytin gibi olan Zeytinlili ve Kadıköylü anneler, varlıkları altından kıymetli Altınoluklu anneler, Ak alınlı ve ay yüzlü Akçaylı anneler, yürekleri kaplıcalar gibi sımsıcak Güreli anneler, Edremit gibi muhteşem ve muhterem bütün anneler, Sizler bizim için, bin pınarlı İda’nın suları gibi azizsiniz, denizimiz gibi engin ve ondan da  eşsizsiniz, Kaz Dağları gibi yüce  ve onun gibi cömertsiniz. Bereketiniz zeytinimiz gibidir. Varlığınız oksijenimiz misalidir. Yokluğunuz annesini yitiren Sarıkız’ın acısı gibidir. Termallerimiz gibi sımsıcak kalbinizde bizlere yer açtığınız için size minnettarız.

Edremitli annelerin, Edremit gibi güzel tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

Hayattaki tüm annelere evlatlarıyla birlikte sağlık ve huzur, ebediyete intikal eden tüm annelerimize ise Allah’tan rahmet diliyorum”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu