SERİ CİNAYETLER PLANLAYAN KATİL YAKALANDI

Edremit ilçesinde bir kişiyi öldüren ve seri cinayetler planlayan bir şahıs, polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Bir hafta önce bir kişiyi öldüren ve ikinci hedefine doğru ilerleyen şüpheli bir polisin dikkati sayesinde yakalandı.
Edremit ilçesinde seri cinayetler planlayan şüpheli polisin titiz çalışması ile yakalandı. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Gaziilyas Mahallesinde internet kafe işleten F. D.’nin pompalı tüfek ile öldürülmesi olayı ile ilgili olarak soruşturmanın derinleştirilmesi ve ilçedeki tüm güvenlik ve mobese kameralarının incelenmesi sonrasında kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli belirlendi. Edremit’te tüm polislerin aradığı şüpheli dikkatli bir polis memurunun şahsı yolda yürürken teşhis etti. Dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheli M.E.K. yaşanan kovalamaca sonrasında yakalandı. Şüphelinin yeni bir cinayet planladığı ve bir önceki olayda kullandığı tüfeği de yanına alarak 2. hedefine ilerlediği tespit edildi.
Şüphelinin Edremit’te seri cinayetler planladığı, şahsın aynı zamanda akli dengesinin yerinde olmadığı gözlenen şüphelinin gözaltında sorgusu sürüyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu