PAZAR YERİ AÇILDI VATANDAŞ MEMNUN

Burhaniye Belediyesi tarafından 2017’de hayata geçirilen proje kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri hizmete sunuldu. Vatandaşların pazar yeri yapımı konusundaki yoğun isteklerine kulak veren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 2017’nin Mart ayında temeli atılan ve toplam 1035 metrekare inşaat alanına sahip Cumhuriyet Mahallesi Düğün Salonu ve kapalı pazar yerinin yapımını tamamladı.

İlk etapta binanın alt katında yer alan pazar yerinin hizmete sunulduğunu belirten Başkan Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bedir ile birlikte dün pazar yerini ziyaret etti. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Karakocalı da kendilerine eşlik etti.

Onur Bedir, Cumhuriyet Mahallesi’nde daha önce yer alan pazar yerinin sokak aralarında ve çok sağlıksız koşullarda kurulduğunun altını çizerek, “Vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layıktır. Burhaniyelilerin daha iyi şartlarda ve olanaklarda yaşayabilmeleri için Burhaniye Belediyesi’nin yoğun gayreti var. Başkan Uysal’a verdiği sözleri teker teker yerine getirdiği ve bu güzel pazar yeri ile düğün salonunu Burhaniye’ye kazandırdığı için partimiz ve halkımız adına teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Burhaniyelilerle ve pazar esnafıyla sohbet eden Başkan Uysal, “Şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Pazar yeri ve düğün salonu yapımı konusunda Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun talebi vardı. Halkımızın isteklerini karşılamak için büyük gayret gösteriyoruz. Gerçekleştirme imkanı bulduğumuz hizmetler için mutluyuz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini duymak bizi daha çok sevindiriyor. 300 kişilik kapasiteye sahip düğün salonunu da yakın zamanda hizmete sunmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu