ÖĞRENCİLERİMİZ BENGİ’YLE GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYOR

Sayın Valimiz Ersin Yazıcının öncülüğünde başlatılan; ilimizde eğitim ve öğretimin niteliğinin geliştirilmesi için hazırlanan BENGİ projesi ile öğrencilerimiz geleceğe en iyi şekilde hazırlanıyor.

BENGİ projesi kapsamında her okulu tek tek ziyaret ederek öğrencilerle buluşmaya devam eden Kaymakam Sırmalı öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet  ediyor.

Bu kapsamda Akçay Yunus Emre İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Sırmalı öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı. Okuma etkinliğinin akabinde öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Sırmalı; öğrencilere kitap okumaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda nasihatlerde bulundu.

Öğrencilerle gerçekleştirilen sohbetin akabinde öğretmenler odasında öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Kaymakam Sırmalı : “Bir ülkenin gelişmesinde, kalkınmasında en büyük faktör eğitimdir. Ülkemizde de Son yıllarda eğitim alanında büyük gelişmeler yaşanmaktadır. İlimizde de Sayın Valimizin öncülüğünde geleceği emanet ettiğimiz yarınlarımıza yönelik önemli bir eğitim projesi olan BENGİ projesi başarıyla uygulanmaktadır.  BENGİ projesi, eğitimin her alanında niteliklerin geliştirilmesine yönelik hazırlanmış kapsamlı bir projedir. İlçemizde de 1,5 yılı aşkın süredir uygulanan bu proje sayesinde Edremit’te bütün okullarımız düzenli olarak yürüttükleri BENGİ faaliyetleri ve etkinlikleri ile eğitimde farkındalık yaratmışlardır. Bu kapsamda BENGİ projesinin eğitime renk katarak eğitimi ve öğretimi  cazip ve eğlenceli hale getirdiği düşüncesindeyim.” dedi.

Kaymakam Sırmalı BENGİ projesinde yer alarak destekleriyle projeyi başarıya ulaştıran idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.  Okul ziyaretinde Kaymakam Ali Sırmalı’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç eşlik etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu