MUĞLA FETHİYE’DE BAĞYAKA KREŞİ YENİDEN AÇILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Fethiye ilçesinde bulunan ve pandemi nedeniyle eğitime ara verilen “Bağyaka Gündüz Bakımevi” tekrar hizmete açıldı.

MUĞLA (İGFA) – Muğla’da 2016 yılından bu yana Fethiye ilçesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bağyaka Gündüz Bakımevi yeniden faaliyete açıldı. Babataşı Mahallesi’nde bulunan kreş, 25-66 aylık çocukların kişisel bedensel gelişimlerini desteklemek adına tekrar hizmete girdi. 

Pandemi tedbirleri kapsamında eğitime ara verilen kreş, alanında uzman personel eşliğinde 88 çocuk kapasitesi ile yeniden öğretime başladı. Çocukların fiziksel ve bedensel gelişimlerini destekleyici spor aktiviteleri, jimnastik ve sanatsal atölye çalışmaları, yaratıcı resim atölyesi, heykel atölyesi, seramik atölyesi ve drama atölyeleri ile psiko-motor gelişimlerini destekleyici el sanatları atölyeleri olmak üzere farklı eğitim dallarının bulunduğu kreşte, ayrıca dış mekân aktiviteleri ve üretim seralarında tarımsal faaliyetler içeren uygulamalarla çocukların çok yönlü gelişimlerine katkı sağlandığını kaydetti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu