KILIÇ VE YILMAZ EDREMİT’İ ŞAHLANDIRACAK

Cumhur ittifakının AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve Cumhur ittifakının MHP’li Edremit Belediye Adayı Av. Tuncay Kılıç Edremit’te kol kola seçim çalışması yaptı. Yılmaz, “Buralara gelen insanlarımız yeşili daha yeşil bir doğa, mavisini daha mavi bulabileceği arıtmaları bitmiş bir deniz, tertemiz kumsalları olan bir körfez oluşturacağız” dedi.

Cumhur ittifakının AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Cumhur ittifakının MHP’li Edremit Belediye Adayı Tuncay Kılıç, beraberindeki Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanı Halil Görmen ile birlikte AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret edip, Edremitli vatandaşlarla bir araya geldi, Güre Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarını gezdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir mitinginde alanı dolduran AK Parti’li ve MHP’li vatandaşlara teşekkür eden Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanının Körfez’de bir üniversite ve jeoturizmi hareketlendirecek jeoparklar yapacağı müjdesini verdiğini söyledi.

ADALETLİ VE HALKI DÜŞÜNEN YÖNETİM

Körfezi çok önemsediklerini yineleyen Yılmaz, “Tuncay Başkanımla el ele verip 31 Mart’tan sonra sizlerin de destekleriyle bambaşka bir Körfez oluşturacağız. Kadınlarımız için, zeytincilikle uğraşanlar için çok farklı projelerimiz var. Biz gençlerimiz için dertlendik onların istihdamı için projeler oluşturuyoruz. Buralara gelen insanlarımız için yeşili daha yeşil bir doğa, mavisini daha mavi bulabileceği arıtmaları bitmiş bir deniz, tertemiz kumsalları olan bir körfez oluşturacağız. Bunlarla ilgili çalışmalarımız seçim beyannamemizde detaylı bir şekilde duyurulacak. 5 yıl boyunca Karesi Belediyesi başkanlığı dönemimde hiç kimseye siyasi, sosyal ayrım yapmadan adaletli ve halkını düşünen bir yönetim sergiledim. Şimdi bunların hepsini tüm ilçelerimize taşımayı istiyoruz” dedi.

KİMSE ENDİŞEYE KAPILMASIN!

Milletin daha mutlu ve daha özgür olmasını amaçladıklarını belirten Yılmaz, “Kimsenin yaşantısına karışmak gibi derdimiz yok. İnsanların kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri ortamları oluşturmak için çalışacağız. Körfez esnafı, yeni gelecek yönetimlerin şu andaki işletmelerin ruhsatlarına karışırlar diye endişeli olduğu bilgileri kulağımıza geliyor. Bilakis turizmin canlanması, buradaki sosyal hayatın gerektiği gibi olması için çok özel çalışmalar yapacağız. Kimse endişelenmesin. Bunu taahhüt ediyorum” dedi. 

ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIP SORUNLARI DİNLEDİLER

Siyasi parti ve Edremit Ülkü Ocakları ziyaretlerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yücel Yılmaz, kendisine hediye edilen MHP bayrağını Tuncay kılıç ile birlikte tutarak MHP’ye ve Ülkü Ocaklarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç ve partililer, toplu fotoğraflar çektirerek güç gösterisi yaptı. Kalabalık heyet, siyasi parti ziyaretlerinin ardından, Edremit ilçesi esnafı ve Güre Mahallesi’ndeki kapalı pazar yeri esnafını ziyaret etti. Pazar yerinde simit tezgahında bulunan tüm simitleri satın alan Yücel Yılmaz, Tuncay Kılıç ile birlikte vatandaşlara simit ikramı yaptı ve daha sonra portakal satın aldı. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinleyen belediye başkan adayları, özellikle alt yapı ve yol ile ilgili sıkıntıların yer aldığı sorunları çözeceklerini ifade etti. Yılmaz, “Edremit Körfezi’nin sorunlarını, ihtiyaçlarını biliyoruz. Fakat bilmediğimiz sorunlar da oluyor. Bu nedenle bölgemizde ziyaretler yapıp halkımızı dinlemeliyiz. Sorunların hepsini çözeceğiz. İhtiyaçları, istekleri de not ediyoruz” diye konuştu.

“HAYAL BİLE EDİLEMEYECEK PROJELER İLE GELİYORUZ”

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç ta, semt pazarındaki esnafa ve vatandaşlara Yücel Yılmaz’ı tanıtarak Cumhur İttifakı’na destek istedi. Sokak hayvanlarından, alt yapı ve kanalizasyona kadar bir çok sorunun kendisine sıklıkla iletildiğine dikkat çeken Kılıç, “Cumhur İttifakı Allah’ın izni ile çok güçlü ve daha da güçleniyor. Edremit’in bütün sorunlarını biliyoruz. Öncelikle sorunları çözeceğiz ve bu arada da, eskiden olduğu gibi hayat bile edilemeyecek projeler ile Edremit’i şaha kaldıracağız. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin de gücü ve destekleriyle Edremit hat ettiği hizmeti alacak. Edremit’te yaşayan herkesin yüzü yeniden gülecek. Biz Edremit sevdalısıyız. Cumhur İttifakına güvenin” dedi.

“AKÇAY HALKI DA ADAYLARA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ”

Semt pazarı ziyaretinin ardından kalabalık heyet, Akçay Mahallesi’ne gitti. Sarıkız heykeli önünden başlayarak kordonda yürüyerek esnaf ve vatandaşlarla görüşen Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, beraberindeki AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Hakan Duman, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanı Halil Görmen, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin, meclis üyesi adayları ile kalabalık partili topluluğuyla birlikte çay molası verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yücel Yılmaz ve Tuncay Kılıç, engelli vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirip sokak hayvanlarını sevdi. Aynı zamanda Karesi Belediye Başkanlığı görevini de yürüten Yücel Yılmaz, Edremit Körfezi’nde gerçekleştirecekleri bol miktarda sürpriz projelerinin olduğunu müjdeledi. Yılmaz ve Kılıç, daha sonra Balıkesir’in TV kanalında canlı yayın programına katılarak gazeteci Mustafa Karakaşlar’ın sorularını yanıtladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu