KILIÇ “EDREMİT YENİDEN ŞAHLANACAK”

Cumhur İttifakının Edremit Belediye Başkan Adayı ve iki dönem Edremit Belediye Başkanlığı görevlerini yapan Av. Tuncay Kılıç, ilçeyi yeniden hak ettiği refah seviyesine yükseltmek, esnafı ve sanayicileri canlandırmak, turizmi hızlandırmak için sürpriz projeleriyle geri geliyor.

Edremit’in sevilen başarılı belediye başkanlarından Av. Tuncay Kılıç, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı çatısı altında Edremit’i hak ettiği noktalara yeniden ulaştırmak, sorunları çözmek ve en iyi hizmeti sağlayabilmek için belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte yollara koyuldu. Seçim çalışmalarını yaklaşık 1 buçuk aydır sürdüren ve ilçedeki tüm mahallelerde gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamaya kararlı olan Kılıç, siyasi parti başkanları ve meclis üyesi adaylarıyla beraber her gün yoğun bir program organize ediyor. Cumhur İttifakının gençlik ve kadın kolları teşkilatları da ilçenin farklı noktalarında, seçim çalışma bürolarından hareket ederek vatandaşların sorunlarını, istek ve önerilerini öğreniyor.

EDREMİT’İN YAŞAM STANDARDI YÜKSELECEK

Gün içerisinde, Kazdağları’nın eteklerindeki kırsal mahallelerden, Bostancı ve Çıkrıkçı ovalarına kadar uzanan ziyaret programlarına dur durak bilmeden devam eden Av. Tuncay Kılıç, “Ben gücümü bu güzel vatandaşlarımızdan alıyorum. Allah yolunda hizmet edenler, Allah’ın izniyle yorulmazlar. Başarıyla mükafatlandırılırlar. Biz bu yola hizmet için çıktık. Edremit’e bıraktığımız izler zaten biliniyor. Edremit’in yeniden bize ihtiyacı var dediler. Biz de yeniden meydanlara indik ve sorunları yerinde görüp istek ve önerileri topluyoruz. Çok güzel bir ekip ile, çok çalışarak kısa zamanda yine büyük işler başaracağız. Cumhur İttifakının gücü ve Büyükşehir Belediyesinin de destekleriyle Edremit’in yaşam standartları yükselecek” dedi.

“BİZ HEP İNSANA YATIRIM YAPTIK, GÖNÜLLERE GİRDİK”

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, sabah saatlerinde ilçenin gözü, kulağı olan medya mensuplarıyla bir araya geldi. İlçedeki bir kafede gerçekleşen toplantıda basın mensuplarına kahvaltı ikram edildi ve Av. Tuncay Kılıç, soruları yanıtladı. Bazı önemli projelerden de bahseden Kılıç, özellikle yerel basına yeniden hak ettiği önemin ve katkının sağlanacağını vurguladı. Gittiği her yerde kendisini gören vatandaşlar tarafından hatıra fotoğrafları çektirilmek istenen Kılıç, “İnsanlar ne ekiyorlar ise onu biçerler. Biz de Allah’ın izniyle hep insana yatırım yaptık. İnsan kazandık. Gönüllere girdik. Kalp kırmadık, düşenin yanında olduk. Acı ve tatlı günlerinde insanların destekçisi olmaya gayret ettik. Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve seviden dolayı sizlerden Allah razı olsun” diye konuştu.

CENNETAYAĞI MAHALLESİ TUNCAY KILIÇ’I KONUK ETTİ

Gün içinde ilçenin farklı mahallelerinde esnaf ve iş adamlarıyla, dernek ve topluluklarla bir araya gelmeye özen gösteren Av. Tuncay Kılıç, Cumhur İttifakı destekçisi yüzlerce vatandaş ile birlikte akşam saatlerinde Cennetayağı Mahallesi’ne gitti. Cumhur İttifakının Merkez Seçim Çalışma Bürosu önünde toplanan kalabalık, Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket etti. Çok sayıda Cumhur İttifakı destekçisi kortej eşliğinde mahalleye gitti. Yüzlerce vatandaşın oluşturduğu kortej, mahalle meydanında meşalelerle karşılandı. Çok sayıda vatandaş, Tuncay Kılıç lehine slogan atıp alkış tuttu. Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adaylarının tanıtıldığı buluşmada konuşan Tuncay Kılıç, “Cennetayağı Mahallesinin, ilçenin en lüks mahallesi haline gelmesine sebep, Allah’ın izniyle biz olduk. Mahallemize jeotermal getirip ana yolu buradan geçirdik. Konut ve arsalar değerlendi. Semt pazarı çok dağınık. Cami ihtiyacı var. Sorunlarınızı biliyoruz. Tüm bu sorunlar çözülecek ve ihtiyaçlar giderilecek. Ben tutamayacağım hiçbir sözü vermem. Hepinizin oylarınıza talibiz. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Allah’a emanet olun” dedi.

Yüzlerce Cumhur İttifakı destekçisi, Av. Tuncay Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karabulut, MHP İlçe Başkanı Ahmet Kabaklı, Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin, meclis üyesi adaylarını yanlarına alarak, mahalle ziyaretinin ardından yürüyerek mahalleden ayrıldı. Yürüyüş, seçim çalışma bürosu önünde son buldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu