KAYMAKAM ÜNSAL, “EDREMİT TDİOSB, İLÇEMİZDE İSTİHDAMIN ÖNÜNÜ AÇACAK ÖNEMLİ BİR YATIRIMDIR”

Edremit’te alternatif tarımsal üretimi geliştirerek bölgeye yeni iş imkânları sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri)  Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesi, değerlendirme toplantısı Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.  

Edremit Kaymakamlığı koordinasyonunda Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Edremit Ticaret Borsası, Edremit Ziraat Odası ve Edremit Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ortaklığıyla yürütülen Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri)  Organize Sanayi Bölgesi kurulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  

 Bu kapsamda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında açıklama yapan Kaymakam Ünsal, “İlçemizde istihdamın önünü açacak ve ilçe ekonomisine önemli bir girdi sağlayacak Edremit TDİOSB projemiz, oldukça önem verdiğimiz bir yatırımdır. Bu kapsamda OSB’nin iş ve işleyişi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca Edremit TDİOSB’ye büyük katkılar sunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’a da en kalbi duygularımla tüm Edremitliler adına teşekkür ederim” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu