KAYMAKAM SIRMALI: “YETER Kİ ÇOCUKLARIMIZ SPOR YAPSIN”

T.C Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde yürütülen Aşmak İçin Hareket Projesi kapsamında Edremit ilçemizden  100 kişilik kafile Balıkesir’de düzenlenen Spor Şenliğine katıldı.

Aşmak için Hareket Projesi İlçe Sorumlusu Hikmet Ercan, hem projeye desteklerinden dolayı hem de Balıkesir de düzenlenen spor şenliğine katılmalarını sağladığı için Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hikmet Ercan: “T.C Cumhurbaşkanlığımız himayesinde yürütülen Aşmak İçin Hareket Projesi kapsamında; engelli ve engelsiz bireylerin bir arada spor yapmasını sağlayan projemiz ile aşmak için hareket oyunlarını 6 branşta 900 katılımcı ile gerçekleştirdik. İlçemizden; Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hamiyyet Feridun Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih İmam hatip Ortaokulu, Mithat-Fethi Büyükdalgıç İlkokulu, Ortaoba Eşref Kaya İlkokulu, Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Edremit Körfez Anadolu Lisesi okullarımızdan 100 katılımcı ile oyunlara katılarak ilçemizi en güzel şekilde temsil ettik. Tüm öğrencilerimiz hem yarıştı, hem eğlendi ve katılan her öğrencimiz madalya alarak unutulmaz bir anı ile geri döndü. Bu kapsamda Kaymakamımız Ali Sırmalı’nın bizlere olan desteği ve inancı sayesinde projemizi tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Engelleri,  hep birlikte sporla aşıyoruz” dedi.
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı da bu projede yer almaktan ve projeye destek olmaktan  duyduğu mutluğu ifade ederek: ” Cumhurbaşkanlığımız himayesinde yürütülen projemizi ilçemizde başarıyla uygulayan yürütme kurulumuza, öğretmenlerimize, spor eğitmenlerimize ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Kaymakamlık olarak projeye her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki çocuklarımız spor yapsın.” dedi.
Ziyarette Aşmak için Hareket Projesi İlçe Sorumlusu Hikmet Ercan Kaymakam Ali Sırmalı’ya projenin adına yer aldığı bir tişört hediye etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu