İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI VE İLLER İDARESİ GENEL MÜDÜRÜNDEN VALİ HASAN ŞILDAK’A ZİYARET

Ayvalık İlçesinde gerçekleştirilen Suriye Görev Gücü Çalıştayına katılmak üzere Balıkesir İli’nde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret ettiler.

Valilik ziyaretinde İlde yürütülen çalışmalar ve pandemiye yönelik tedbirler ile ilgili bilgi veren Vali Şıldak, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve İller İdaresi Genel Müdürü H. Kürşat Kırbıyık, Vali Hasan Şıldak ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 81 İl Valisi ile video-konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği Koronavirüs Tedbirleri Değerlendirme toplantısına Valilik Kocaseyit Toplantı Salonu’ndan katıldılar.

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu ve Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı SG. Bnb. Sadun Özdemir’in de yer aldığı toplantıda, pandemide illerin genel durumu, salgının önlenmesine yönelik alınması gereken tedbirler ve il bazında yapılması gereken uygulamalar değerlendirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu