GENÇLERDEN SEVİMLİ DOSTLARA ANLAMLI ZİYARET

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi gönüllüleri, Dünya Sokak Hayvanları günü nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezindeki can dostları ziyaret etti.

DENİZLİ (İGFA)- Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi gönüllüleri barınaktaki dostları ziyaret etti.

Kedi ve köpek pansiyonları, köpek padokları, serbest gezi alanları, kedi evleri, ameliyathane, poliklinik servisleri ve Denizli Horoz Evlerini inceleyen Gençlik Meclisi gönüllüleri barınakta kalan sokak hayvanları ile bir süre zaman geçirdi.

“Hayvana verilen değer önemlidir” diyen Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, vatandaşların da bu tesisi ziyaret ederek görmelerini ve para ile almak yerine buradaki canları sahiplenmelerini istedi. Başkan Birden, kendileirne bu imkanı sunarak bu örnek tesisi Denizli’ye kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu