EDREMİT BELEDİYESİ’NDE YENİ NESİL ÇİM TRAKTÖRÜ

*EDREMİT BELEDİYESİ TEKNOLOJİYİ TAKİP EDİYOR*
Edremit Belediyesi 1 günde 10.000 metrekare alanın çimini biçebilen, yeni teknoloji çim biçme traktörlerini hizmete soktu.
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatıyla 5 adet son teknoloji çim biçme makinesi Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesine alındı. 24 beygir gücündeki çim biçme traktörlerinin bir tanesiyle 1 günde 10.000 metrekare yeşil alanın çimleri biçilebiliyor. Özellikle park, bisiklet ve yürüyüş yolu gibi alanlarda verim sağlayan traktörlerin atık çim haznesi de oldukça geniş olduğu için atık çim dökme işlemiyle zaman harcanmıyor. Böylelikle çim biçme işlemi için harcanan zamandan ve iş gücünden ciddi tasarruf sağlanıyor. Bugün ilk kez Edremit Faruk Serpil Parkı’nda denenen çim biçme traktörlerini Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan, Arslan yerinde inceledi. Belediyenin teknolojik imkanlarını güçlendirerek etkili ve hızlı hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.
<www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail> Virüs bulunmuyor. www.avast.com <www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail> <#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu