EDREMİT BELEDİYESİ’NDEN ATATÜRK’LÜ TAKVİMLER

Edremit Belediyesi tarafından her yılbaşında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarında hazırlanan takvimler vatandaşlarla buluştu.
2020 yılını geride bırakmaya hazırlanırken Edremit Belediyesi tarafından her yıl hazırlanan Ulu önder Atatürk’lü takvimler beğeni ile karşılandı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel fotoğraflarından hazırlanan 2021 yılı takvimleri Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, Zabıta Müdürü Cemal Sözer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ömer Güçlü, Yazı İşleri Müdür Vekili Kalender Kalmaz, Esnaf Destek Birimi Sorumlusu Niyazi Sarıkaya ve ekipler tarafından esnaflara ve vatandaşlara dağıtıldı.
Beğeni ile karşılanan takvimler tek tek dağıtılırken şehir dışında ki Edremitliler’e de posta ve kargo ile ulaştırıldı.
Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan adına vatandaşların yeni yıllarını kutlayan, Edremit Belediyesi Sözcüsü ve Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, “Belediye Başkanımız Sayın Selman Hasan Arslan öncülüğünde belediye olarak Edremitlilerin daha mutlu, daha huzurlu bir kentte yaşamaları için çalışıyoruz. Yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde her yıl hazırladığımız Ulu Önderimiz Atatürk’ün yer aldığı takvimleri hemşehrilerimize takdim edip, Başkanımızın yeni yıl tebriklerini ilettik. 2020 yılında yaşadığımız acıların ve sıkıntıların son bulması dileği ile 2021 yılının tüm Edremitlilere sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu