EDREMİT’TE ORTAYA KARIŞIK FOTOĞRAF SERGİSİ

Aydın’nın Efeler İlçesinden “Tralleis Fotoğraf Topluluğu” karma fotoğraf sergisi Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş tarafından Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde açıldı.

Aydın’nın Efeler ilçesinde fotoğraf gönüllülerinin oluşturduğu Tralleis Fotoğraf Topluluğu’nun “Ortaya Karışık” adını taşıyan ve genelde köy teması üzerine çalışan sanatçıların çektiği fotoğraflardan oluşan serginin açılışını  Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş yaptı.

Açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Ertaş, “Belediye olarak sanata çok önem vermekteyiz. Sanatın hangi dalı olursa olsun sanatçılarımızdan gelen teklifleri en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bu sergide de çok güzel fotoğraflar yer alıyor. Çekenlerin ellerine sağlık.” dedi.

Amaçlarının sanatı halkın ayağına götürmek olduğunu kaydeden Tralleis Fotoğraf Topluluğu Kurucusu ve Eğitmeni Behiç Alparsa ise, “Köy projeleri dışında çektiğimiz kareler de oluyor. Bu da onlardan birleşmiş karelerden oluşan bir sergi. Bu sergimizde 14 sanatçının çektiği 42 fotoğraf yer alıyor. Sergimiz pazar gününe kadar açık olacak” diye konuştu.

Biri lise öğrencisi olmak üzere 14 fotoğraf sanatçısının çektiği toplam 42 karma fotoğrafın yer aldığı sergi bir hafta boyunca açık kalacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu