EDREMİT’TE CİNAYET

Balıkesir’in Edremit ilçesinde iki kişi arasında yaşanan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi bıçak darbelerini sonucu hayatını kaybetti.


Balıkesir’in, Edremit ilçesi, Akçay Mahallesi, Ali İleri Caddesi üzerinde bulunan boş arazide meydana gelen olayda K.C.Ö. ile Keskin Yılmaz (32) aralarında sözlü tartışma çıktı. Tartışma sonrasında şüphelinin ifadesinde Keskin Yılmaz’ın belinden çıkarttığı ruhsatsız tabanca ile kendisine doğru tek el ateş ettiğini ancak isabet almadığını daha sonra Keskin Yılmaz’ın silahının tutukluk yaptığını ve bu esnada kendisinin Keskin Yılmaz’ın üzerine doğru atılarak yanında bulunan çakı bıçağı ile Yılmaz’ı bıçakladığını ifade etti.


K. C. Ö., Keskin Yılmaz’ı S. I. ve F. Ş. isimli şahısların üzerine gönderdiğini olayın azmettiricisi olduğunu belirtti. Daha sonra Keskin Yılmaz yaralı olarak Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığında kendisini K. C. Ö. ve E. Ü.’in bıçakladığını şifahi olarak beyan etti ve yoğun bakımda ifadesi alınamadan vefat etti. Olayda kullanılan suç aletleri tabanca ve bıçak muhafaza altına alındı. Olayın şüphelileri K. C. Ö., E. Ü. ve F. Ş. yakalanarak savcı talimatıyla gözaltına alındı. Firari şüpheli S. I.’ı yakalama çalışmaları devam Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerin tarafından yürütülmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu