“EDREMİT’İ TÜRKİYEYE REZİL ETTİLER”

Cumhur İttifakının tecrübeli Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, sabah saatlerinde başlayan yoğun seçim mesaisinde MHP Gurup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur’u misafir edip, resmi daireleri ziyaret ederek Kazdağları’nın eteklerindeki kırsal mahallelere giderek seçmenlerle buluştu. Edremit Belediyesi’nin 2 dönem başkanlık görevlerini yürüterek, ilçeyi modern bir kent haline getirmeyi başaran Av. Tuncay Kılıç, sabah saatlerinde Milletvekili Uygur’u karşıladı.

GÜN BOYU RESMİ DAİRELER ZİYARET EDİLDİ

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Karabulut, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin, Cumhur İttifakı Edremit belediye Başkan Adayları ile birlikte Edremit Kaymakamlığı, adliye sarayı, tapu müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlüğü, gelir idaresi başkanlığı, gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü, orman işletme müdürlüğü gibi resmi daireleri ziyaret eden Milletvekili Belgin Gökçe Uygur ile Av. Tuncay Kılıç, Kaymakam Ali Sırmalı ve resmi dairelerin müdür ve amirleriyle bir araya geldi.

MHP GURUP BAŞKAN VEKİLİ AKÇAY, İLÇEYE GELDİ

Gün boyu süren resmi daire ziyaretlerinin ardından, Kılıç ve beraberindekiler, Millet İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan’ın vefat eden kayınpederi İhsan Tezcan’ın Zeytinli’de gerçekleşen cenaze törenine katıldı.

Kılıç ve beraberindekiler, daha sonra Cumhur İttifakı Edremit Merkez Seçim Çalışma Bürosu önünde, MHP Gurup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ı karşıladı. Bürodaki dinlenme alanında gerçekleşen ziyarette grup başkan vekili Akçay, Edremit’teki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Akçay, Edremit’te Allah’ın izni ile seçimin kazanılacağını vurgulayarak Cumhur İttifakına güvenilmesi gerektiğini ifade etti.

“BİZİM MİLLETİMİZ SAĞ DUYU SAHİBİDİR”

Akşam yemeğinin ardından oluşturulan Cumhur İttifakı araç konvoyu, Milletvekili Uygur ile birlikte kırsal Yaşyer Mahallesi’ne gitti. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Tuncay Kılıç ve Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımı sonrasında konuşmalar yaptı. Milletvekili Uygur, “Bir tarafta tabanıyla bütünleşmiş AK Parti ve MHP, milliyetçi, muhafazakar, milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan, tüm kutsal değerleriyle ezanına sahip çıkan bir topluluk, diğer tarafta tabanından tamamen kopmuş, tabanının beklentilerine kulaklarını tıkayan, yukarıda bir takım hesaplar içerisinde olan zillet ittifakı. Bizim milletimiz sağ duyu sahibidir. Kumpasçılara, tuzakçılara karşı artık uyanık bizim milletimiz. Milletimiz bunlara gereken cevabı Allah’ın izni ile sandıkta verecektir” şeklinde konuştu.

“KANDIRMAYA DEĞİL, GERÇEKLERİ ANLATMAYA GELDİK”

Mahalle meydanında, vatandaşlar tarafından sözleri alkışlarla sık sık kesilen Av. Tuncay Kılıç ise, “Edremit’i bütün Türkiye’ye rezil ettiler. Tüm Türkiye onları konuşuyor. Biz Yörükler, Anadolu’ya, bu dağlara 1300 yılında geldik. Benim Anneannemin dedesi Yörük. Akçay’da selaya küfür edip, Kürdistan deyip, ertesi gün de Altınoluk’ta bayrak mitingi yapmayız biz. Biz, olduğumuz gibi görünen, göründüğümüz gibi olan insanlarız. Bizde alavere dalavere olmaz. Biz sizleri kandırmaya değil, gerçeği anlatmaya geldik. Onlar ise konuşmalarında gidip Yaşyerlileri kandırmayı düşünüyorlar. Yörükleri kandıramazlar. Onların yolu belli. Biz bu toprakların parçalanmasını istiyor muyuz? Haşa. Yazık ediyorlar bu ülkeye. Sizi biz dinle, milliyekçilikle aldatmaya gelmedik. Hakikatleri konuşmaya geldik. Bizim gözümüz tok. Belediye malında gözümüz yok. Köyümüzün bekçisi, otobüsün şoförü bu köyden olacak. Gerçekten Yaşyer, Yaşyer olacak. Ama Yaşyer’de unutulan bir şey var burada. Çilek festivali çilek. En güzel çileği Yaşyer üretir. Türkiye’nin en lezzetli çileği bu Kazdağları’nda yetişir. O çilek festivalini bu meydanda yapacağız. Bütün davetlilere çilek ikram edip köyümüzün kazanmasını sağlayacağız” dedi.

ARAÇ KONVOYU İLE GÜNÜ SONLARDIRDILAR

Cumhur İttifakı konvoyu, daha sonra kırsal Dereli Mahallesi’ne gitti. Dereli halkını selamlayan Uygur ve Kılıç, vatandaşların sorunlarını dinledi. Meclis üyesi adaylarının tanıtımı da yapılan mahallede yapılan konuşmalarda Cumhur İttifakının amacı anlatıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde tamamlanan mahalle ziyaretleri, Cumhur İttifakı araç konvoyunun Edremit Cumhuriyet Meydanı’ndaki seçim çalışma bürosuna gelmesiyle son buldu. Av. Tuncay Kılıç, büro önünde araç konvoyunu selamlayarak teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu