EDREMİT TİCARET ODASI YENİ YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM SIRMALI’YA NEZAKET ZİYARETİ

Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon ve Yönetim Kurulu Üyeleri Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’yı makamında ziyaret etti.  

Ziyarette Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Başkan Yardımcısı Onur Süer, Mehmet Çiftçi, Üyeler; Ahmet Uytun, Akın Şentürk ve Mehmet Aslan katıldı.
Ziyarette konuşan Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon: “Edremit Ticaret Odası seçimlerimizi gerçekleştirdikten sonra yeni yönetim olarak ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Edremit Kaymakamımız Ali Sırmalı’ya da nezaket ziyareti düzenledik. Edremit Ticaret Odası olarak yeni dönemde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Ziyarette Kaymakam Ali Sırmalı ile; İlçemizde Edremit Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan ve önemli bir yatırım olan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projemiz ile ve özellikle turizm sektörü alanında ilçemizde yapmayı düşündüğümüz çalışmaları istişare ettik” dedi.
Edremit Ticaret Odası seçimlerinde, seçilerek  göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon’a ve üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Sırmalı: ” Edremit Ticaret Odası ilçemiz için önemli bir değerdir ve ilçemizi ön plana çıkaracak pek çok önemli çalışmaya imza atmıştır. İlçemizin en önemli meslek örgütü olan Ticaret Odamızın önümüzdeki çalışma dönemlerinde de çok başarılı işlere imza atacağını inanıyorum. Geçmiş dönemlerde Kaymakamlık olarak Ticaret Odamız ile pek çok başarılı projede yer aldık ve uyguladık. Bundan sonra da ilçemizde tüm paydaşlarımızla birlikte hareket ederek; yeni projeler hazırlayacağız. Öncelikle Edremit ilçemize istihdam kazandırmak için hayata geçirdiğimiz Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi müteşebbis kurum olarak, katkı ve destek sunan ve projemizin hızlı bir şekilde yol almasını sağlayan Ticaret Odamıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Ticaret Odamız ile Edremit’in gelişmesi ve ekonomisinin canlanması adına çalışmalar yürütme gayreti içersinde olacağız.  Özellikle ilçemizin lokomotifi olan turizm sektörünün ön plana çıkarılması öncelik verdiğimiz konulardan olup; Kazdağları ve Sağlık Turizmi ile ilgili yeni projeleri, birlikte hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu ziyaret dolayısıyla Ticaret Odası Başkanına ve üyelerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. ” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu