Edremit için genç ve dinamik başkan aday adayı Muhammed Vurmaz

Edremit Belediye Başkanlığı seçimleri için geri sayım devam ederken, AK Parti Edremit Belediye Başkan aday adayları çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı olan genç ve dinamik isim Muhammed Vurmaz ise vizyonu ve kişiliği ile dikkatleri çekiyor.

Edremit doğumlu olan Muhammed Vurmaz Lisans Eğitimini İşletme Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini ise Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı, Mahalli İdareler ve Şehircilik üzerine tamamladı. Yüksek lisans eğitimi sırasında ‘’Edremit Körfez Bölgesinde Yerel Yönetimlerin Tarım Sektörüne Desteği’’ konulu akademik kurallara uygun proje çalışması yaptı.

2009 yılında Edremit Belediye Başkanlığında iş hayatına başlamış olan Vurmaz, Edremit Belediye Başkanlığında birçok birimde çalıştı ve son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü görevinde bulundu. Bununla birlikte Edremit ilçesinde yürütülmüş olan, UR-GE Projesi, TDİOSB Kurulum süreci gibi birçok projede görev aldı.

2020 yılı Kasım ayında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçiş yaptı, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Kıyı ve Sahil Hizmetleri Şube Müdür V.  sonrasında da Yeşil Alan, Kıyı ve Sahil Hizmetleri Şube Müdür.V olarak görev yaptı.

16.11.2022 tarihinden itibaren Edremit, Havran , Burhaniye, Gömeç, Ayvalık İlçelerinde  Büyükşehir Belediye Başkanlığının tüm işlerini koordine ve yürütülmesini sağlayan İlçe Hizmetleri 1.Bölge Dairesi Başkanlığını yürüttü. Vurmaz; Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu