EDREMİT, BAYRAMA HAZIR

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, bir mesaj yayınlayarak vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Arslan, “Birbirimize yeniden sarılabildiğimiz mutlu bayramlar dilerim” dedi. 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, vatandaşların Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Arslan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar insanlar arasındaki sevgi, dayanışma ve toplumsal hoşgörünün çoğaldığı; küslük ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı önemli zamanlardır. Tüm dünyada etkili olan covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemlere uymaya devam edelim. Her türlü farklılığı bir kenara bırakarak fiziki olarak birbirimize sarılmadan gönül birlikteliğimiz ile kenetlenelim. Sağlık, mutluluk ve huzurla birbirimize yeniden sarılabileceğimiz nice bayramlar dileği ile tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Arslan, ayrıca Edremit’te kurbanlık satış yerleri,  kurban kesim yerleri ve kabristanlıkların bakımına kadar tüm hazırlıkların eksiksiz yapıldığını belirtti. Başkan Arslan, vatandaşların huzur içerisinde bayram geçirmeleri için nöbetçi ekiplerin görev başında olacağını da sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu