DİSK’E BAĞLI GENEL-İŞ’TEN DEVECİLER’E ZİYARET

Devrimci İşçi Sendikaları’na bağlı Genel-İş Sendikası Başkanı Remzi Çalışkan, Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin H. Ovalı Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, DİSK’in son yıllarda emek sınıfının sendikalaşması noktasında verdiği mücadeleler ve mevcut sendikal faaliyetler hakkında Başkan Deveciler’e bilgi verildi. Sendikanın Burhaniye Ören Mahallesinde yapacağı içinde toplantı ve kongre salonunun da bulunduğu 5 katlı 5 yıldızlı otel hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

REMZİ ÇALIŞKAN; “BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
Genel-İş Sendikası Başkanı Remzi Çalışkan, “Demokrasiden yana olan siyasetçilerden tarafız. Türkiye’nin aydınlık geleceğinden yana tarafız. Bu düşünceyle, hem emeğin hem de demokrasinin mücadelesini verme kararlılığındayız. Bu bağlamda belediye başkanımızla ve yönetimimizle beraber aynı noktadan baktığımızdan hiçbir kuşkumuz yok. Kendilerine hem demokrasi mücadelesinde hem de halka hizmet mücadelesinde başarılar diliyoruz. Başarılı olacağından da kuşkumuz yok” ifadelerini kullandı.

DEVECİLER “ÖRGÜTLÜ MÜCADELENİN YANINDAYIM”
Başkan Deveciler’de ise görüşme de, “Burhaniye Belediyesi bünyesinde çalışan personele  sendikalaşmaları noktasında destek vereceklerini ifade ederek, personelin haklarını her daim koruyacaklarını belirterek, örgütlü mücadelenin yanında olduğunu söyledi”.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu