CHP’Lİ ARSLAN “2019 YILINDA BUNLARI KONUŞMAYI ZÜL SAYIYORUM!”


CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, beraberinde CHP Edremit İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş, İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Mehmet Emin Karabulut ve CHP’li Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Altınoluk’ta esnafları ziyaret ettikten sonra Kadıköy Halk Pazarı’nda pazarcıların dertlerini dinledi.

Edremit’in son derece büyük bir potansiyeli olduğunu ancak bunu harekete geçirecek dinamiklerin bir türlü sağlanamadığını belirten CHP’li Başkan Adayı Arslan, kurumsal bir yapıya bürünen yeni nesil belediyecilik anlayışı ile Edremit’in bu potansiyelinin farkına varacağını ve ortaya çıkacak hareketliliğin Edremit’te herkes tarafından hissedileceğini belirtti.

Esnafların yüzü gülmez ise Edremit’te kimsenin yüzünün gülemeyeceğini ifade eden CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, şöyle konuştu; “Bugün Altınoluk ve Kadıköy’de yurttaşlarımızla buluştuk. Daha çok esnaflarımızı ziyaret ettik. Hemen her esnafımızın derdi aynı. Örneğin Kadıköy’de, gezdiğimiz 100 pazarcıdan 98’i kapalı bir pazar yeri istiyor. 2019 yılında böylesine büyük bir kentte artık kapalı pazar yeri istenmesinin bir zül olarak görüyorum. Bu sorunların çoktan ortadan kalkmış olması gerekiyor ancak ne yazık ki bunları konuşuyoruz. Tüm vatandaşlarımız şunları bilsin; projelerimiz hazır. Ayakları yere sağlam basan, uygulanabilirliği oldukça yüksek projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için olması gereken irade ve vizyon da bizde mevcut. Göreve gelir gelmez ilk yapacağımız işlerden birkaçı, kentimizde belirlediğimiz noktalara çağdaş ve modern pazar yerleri yapmak olacak.” dedi.

Pazardaki tüm esnafları tek tek gezen CHP ve İYİ Partili Millet İttifakı üyeleri, hem esnafların hem de pazara alış-verişe gelen vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Gördükleri ilginin kendilerini son derece memnun ettiğini belirten İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Mehmet Emin Karabulut, “Meclis listemiz kamuoyuna duyurulduktan sonra deyim yerindeyse tam saha prese başladık. Gece-gündüz demeden, CHP’li İYİ Parti’li demeden sahadayız. Girilmedik ev, sıkılmadık kapı bırakmayacağız. Sayın Başkan Adayımızın da dediği gibi Edremit’in büyük bir potansiyeli var ve biz bu potansiyeli harekete geçirmek için birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemize devam edeceğiz.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu