CHP’Lİ AHMET AKIN “PKK’YA BİNLERCE KEZ LANET OLSUN”

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ”Yüreğimize, Balıkesirimize bir kez daha şehit ateşi düştü. Bu ateşi anaların yüreğine, babaların, kardeşlerin, eşlerin, çocukların, milletimizin yüreğine düşüren PKK’ya binlerce kez lanet olsun” dedi.

CHP’li Akın, Batman’ın Gercüş ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonda 7 asker şehit olduğu haberinin bir kez daha yüreklere ateş düşürdüğünü söyledi.

Terörü ve terör örgütü PKK’yı lanetleyen Ahmet Akın, “Terörü hep lanetledik. Bu ülkede huzur ve refah istiyoruz, bu ülkede analar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın bunu istiyoruz. Her defasında haykırdık. Vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı korumaya ant içmiş gencecik aslanlarımızı hain teröristlerin kahpece tuzakları ile kaybediyoruz. Bigadiç Bademli köyümüzden Jandarma Uzman Çavuş Okan Dinçer gencimiz terörün lanet saldırısıyla şehit oldu. Haince tuzak kurarak yiğit Okan kardeşimizi ve silah arkadaşlarını şehit ettiler. Analar, babalar, eşler yine ağladı. Şehitlerimizin hesabı sorulacak. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan eli kanlı PKK terör örgütüne lanet olsun. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına, başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu