ÇAMLIK DA ÇOK AMAÇLI BİR YAŞAM ALANI KAZANIYOR

Ayvalık Belediyesi Aliçetinkaya, 150 Evler, Fethiye Mahalleleri’nde yapımı süren park alanlarına eş zamanlı olarak Sefa-Çamlık Mahallesi’nde de çok amaçlı yaşam alanının yapımına başladı.

Ayvalık Belediyesi kent görselliğini ortaya çıkaran çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Çamlık Meydanı’nda yapılan çalışmaların toplam alanı 3bin metre karelik bir alanı kapsadığı belirtildi. İçerisinde botanik alanı, spor aletleri, yürüyüş parkuru ve otopark alanı bulunacak.  İçersinde bulunacak olan özel aydınlatma sistemleri ile 24 saat kullanılabilecek hizmet alanı yapılması hedefleniyor.

BAŞKAN GENÇER’’AYVALIK’TA SOSYAL YAŞAM ALANI SAYIMIZI ARTIRIYORUZ’’

Çamlık Meydanı’nda yaptıkları parkın Nisan 2017’ye kadar tamamlanacağını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ’’ Yapımı süren parklarımızı gün aşırı takip ediyoruz. Toplum herkesiminden insanın kullanabileceği şekilde teknik düzeltmeler yapıyoruz.  Mahalle sakinlerinin görüşlerini tek tek aldık. Bu şekilde olmasını uygun gördüler ve projemizi bu doğrultuda hazırladık. Sosyal yaşamlarının sayısını giderek artırıyoruz. Hemen hemen her mahallemize bir ya da iki tane çocuk parkı kazandırdık. Hala sahalarımız tamamlandı. Yeşil alanlarımız da artıyoruz. Kısa süre içerisinde bu farklığı herkese hissettirmeyi planlıyoruz’’dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu