ÇALIŞMALARINA HAVRAN’DA DEVAM ETTİ

Seçim çalışmalarına Havran ile devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık bölgesini 5 yıl içerisinde zenginlikleriyle, altyapısıyla üstyapısıyla insanların yaşamak istediği bir bölge haline getireceklerinin sözünü verdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, seçim çalışmalarına Havran’da devam etti. Esnaf ve vatandaşlar ile kucaklaşan Yücel Yılmaz’ı Havranlılar bağrına bastı. Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık bölgesini 5 yıl içerisinde doğal zenginlikleriyle, altyapısıyla üstyapısıyla insanların yaşamak istediği bir bölge haline getireceklerinin sözünü veren Yücel Yılmaz, “Bu toprakların her yerinden bereket fışkıracak. Havran kırsal kalkınmanın baş aktörü olacak. Çiftçisiyle, üreticisiyle, köylüsüyle hep birlikte bereket bölgesi olacak” dedi.

HAVRAN’A HER ŞEY FEDA OLSUN

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, AK Parti Havran İlçe Başkanı Ahmet Dayı, MHP Havran İlçe Başkanı Ömer Acar’ın eşlik ettiği çalışmalar kapsamında Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ilk olarak Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy’un proje tanıtım toplantısına katıldı. Havran’ın tarihiyle Balıkesir’in göz bebeği olduğunu söyleyen Yücel Yılmaz, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Havran’da böyle bir yol arkadaşım olacağı için kendimi çok mutlu hissediyorum. Cumhur İttifakı ile Havran artık daha güçlü. Bize düşen ise Havran için imkanlarımızı seferber etmek. Havran’a her şey feda olsun” dedi.

ROMANLARDAN COŞKULU KARŞILAMA

Proje tanıtım toplantısının ardından eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte Kardelen Rehabilitasyon Merkezi’nde Mart ayında doğan çocukların doğum gününü kutlayan Yücel Yılmaz, sonrasında ise Ebubekir Mahallesi’nde Havran Roman Kültürü Eğitim, Araştırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışını yaptı. Romanlar tarafından coşkuyla karşılanan Yılmaz, “Bizlere hep destek verdiniz, Allah razı olsun. Bizler de her daim sizlerin arkasındayız” dedi. Vekil Mustafa Canbey, “Havran sizlerin sayesinde bugün ayrı güzel” derken Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy ise “Roman kardeşlerim inşallah 31 Mart’ta yine bizlerle birlikte olacak” dedi.

BU TOPRAKLARDAN BEREKET FIŞKIRACAK

Yücel Yılmaz, Roman Derneği’nin açılışının ardından ilçede esnaf ziyaretleri yaptı. Aynı günün akşamında Büyükdere Mahallesi’nde gerçekleştirilen aday tanıtımı ve mitingine katılan Yücel Yılmaz, “Havran’ın arkasında sonuna kadar duracağız. Şehir tasavvuru diye bir çalışma yaptık. Allah nasip ederse bu bölgeyi 5 yıl içerisinde zenginlikleriyle, altyapısıyla üstyapısıyla insanların yaşamak istediği bir bölge haline getireceğiz. Bu toprakların her yerinden bereket fışkıracak. Bu bölge kırsal kalkınmanın baş aktörü olacak. Çiftçisiyle, üreticisiyle, köylüsüyle hep birlikte bereket bölgesi olacak” dedi.

TÜRKİYE’NİN 10 YILDIZLI ŞEHRİ

Cumhur İttifakıyla güçlendiklerini söyleyen Yücel Yılmaz, “Cumhur İttifakı Türkiye’nin bekası için var. Bu ittifak, ülkenin kalkınma hamlesinin göstergesi. Balıkesir’imizin 20 ilçesinin 20’sinde de iddialıyız. Nasıl Atatürkçü, nasıl milliyetçi olduğumuzu, memleketimizi nasıl sevdiğimizi, Misak-ı Milli sınırlarımıza nasıl sahip çıktığımızı Balıkesir’den dünyaya duyuracağız. Balıkesir’e inanıyorum, Balıkesir’e güveniyorum. Allah’ın izni sizlerin destekleriyle bu şehri hep beraber Türkiye’nin 10 yıldızlı şehri yapmaya talibiz” açıklamasında bulundu. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu