BURHANİYELİ BAĞIŞCI GIDA YARDIMI YAPTI

 

Burhaniyeli bağışçı Meltem Değirmenci ve arkadaşları Ramazan ayı dolayısıyla kırsal mahallere yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda paketi yardımında bulundu.

Burhaniye Belediyesi öncülüğünde yapılan yardımlarda, bağışçı Değirmenci tarafından Ramazan paketleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturuldu.

Almanya’da yaşayan ve her fırsatta memleketi Burhaniye’ye gelerek bağış ve yardım kampanyaları düzenleyen Meltem Değirmenci ve arkadaşları Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Bayramlarda başta çocuklar olmak üzere her kesime giyecek kıyafet, bot, öğrencilere okul yardımları yapan bağışçı, ayrıca BURSEM’de eğitim gören öğrencilere de burs vererek eğitimlerine destek oluyor.

Yaptığı yardımlarına şimdi de Ramazan dolayısıyla kırsal mahallerde yaşayan vatandaşlar için devam eden bağışçı Değirmenci, içerisinde gıda malzemeleri bulunan paketleri Belediye vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Burhaniyelilere yönelik yaptığı yardımlardan dolayı bağışçı Meltem Değirmenci ve arkadaşlarına “Dayanışmanın önemini bir kere daha gösterdiniz. Hemşehrilerimiz adına sizlere çok teşekkür ederim” dedi. 

 

icon envelope tick round orange animated no repeat v1 | Virüs bulunmuyor. www.avast.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu