BURHANİYE BELEDİYESİ TAKDİR TOPLUYOR

Burhaniye Belediyesi yürüttüğü ve geliştirdiği projelerin yanı sıra şehir genelinde oluşturduğu sosyal donatı alanları ile de takdir topluyor.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal göreve geldiği günden itibaren halkın refahı ve huzuru için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Burhaniye’de vatandaşların keyifle zaman geçirebileceği yeni sosyal donatı alanları oluşturuyor. Şehit genelinde oluşturduğu park ve yeşil alanların yanı sıra piknik alanları ve kafeteryalar ile de vatandaşların zaman geçirebilecekleri alternatif alanlar oluşturuyor. Bu kapsamda şehir genelinde oluşturulan park ve yeşil alanların dışında Sübeylidere Mesire Alanı, Ayaklı Mesire Alanı, Öğretmenler Mahallesi Çay Bahçesi, 8 Eylül Kafeteryası, Bahçelievler Kafeteryası, Sahil Cafe, ve Taylıeli Kafe yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Ayrıca Burhaniye Merkez Parkı olan Şehir Turan Bayraktar Parkı da modern bir şekilde düzenlenerek yeniden hizmete sunuldu.

VATANDAŞLARIMIZIN YILLARDIR BEKLEDİĞİ HİZMETİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Özellikle Burhaniye Merkez mahallelerinde eksikliği hissedilen sosyal donatı alanları Başkan Uysal ile birlikte arttırılırken yeni yapılan park ve kafeteryaları insanların hınca hınç doldurması da bu eksikliğin hissedildiğini ortaya koyuyor. Yaz aylarında insanların bu tür alanları aradığını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Vatandaşlarımızın nezih ve güzel alanlarda vakit geçirebilmeleri için başlattığımız çalışmalar her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Her Mahallemizde yaptığımız park ve yeşil alanların yanı sıra oluşturduğumuz sosyal donatı alanları ile de insanların birlikte sohbet edebilecekleri, zaman geçirebilecekleri alanlar oluşturduk. Senelerdir kullanılmayan ve atıl durumda Ayaklı Mesire alanımız özellikle hafta sonları dolup taşıyor. Yine farklı mahallelerimizde oluşturduğumuz kafeteryalar yaz sıcaklarında geceleri hınca hınç doluyor. Bu vesile ile görüyoruz ki vatandaşlarımızın yıllardır beklediği hizmeti gerçekleştiriyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu