BELEDİYE SAĞLIK EKİPLERİNDEN FARKINDALIK MESAJI

Covid-19 virüsüyle mücadele kapsamında 7 gün 24 saat sağlık çalışmaları yürüten Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri farkındalık yaratarak ellerinde ki yazılı mesajla vatandaşa çağrıda bulundu.
Burhaniye’de son zamanlarda artan sosyal duyarlılık projelerinden birini daha gerçekleştiren Burhaniye Belediyesi son olarak sağlık çalışanlarının yaptıkları farkındalık mesajıyla gündeme oturdu.
Yaptıkları sağlık çalışmalarının akabinde farklı bir dille vatandaşı uyararak farkındalık yaratan sağlık ekipleri ellerinde “Biz sizin için buradayız, sende bizim için evde kal.!” Yazılı mesajla halkın evde kalarak virüse karşı daha duyarlı olması konusunda uyardı.
Mesai değişiminde Burhaniye Belediyesi Tabipliğinde bir araya gelen sağlık personelinin bir kısmı, yayınlanan genelgelere uymayan yüksek risk gurubu ve yaşlılar başta olmak üzere vatandaşları farklı dille mesaj verdi. Mesajda “Biz sizin için buradayız, sende bizim için evde kal.!” diyen sağlıkçılar, virüs tehlikesine dikkat çekti
Salgının küçümsenmemesi ve yapılan çağrılara uyulması gerektiğini vurgulayan ekipler, Burhaniye Belediyesi olarak gerek tedbir, gerekse mücadele konusunda tüm çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, evde kalmanın yaşam kurtardığını herkesin evde kalması gerektiğini söyledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu