BELEDİYE BAŞKANLARINDAN İSMAİL OK’A ZİYARET

Balıkesir’in 2009-2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan isimlerden Balıkesir Milletvekili İsmail OK’A TBMM’de ziyaret.

Balıkesir ilinde 2009-2014 döneminde Belediye Başkanı olarak hizmet vermiş isimlerden Balıkesir Milletvekili İsmail OK’a TBMM’de ziyaret ettiler. Ziyaretlere Aksakal Belediye Bşk.Üstün TAŞDEMİZ, Altınoluk Belediye Bşk.Hasan ÖZPOLAT, Bandırma Belediye Bşk.Sedat PEKEL, Balya Belediye Bşk.Dündar CENGİZ, Burhaniye Belediye Bşk.Fikret AKOVA, Bandırma Edincik Belediye Bşk. Mehmet YAĞCI, Edremit Belediye Bşk.Kamil SAKA, İvrindi Gökçeyazı Belediye Bşk.Yakup YILMAZ, Bigadiç İskeleköy Belediye Bşk.Ayhan AŞIK, Susurluk Karapürçek Belediye Bşk.Mehmet İLBAN, Gömeç Karaağaç Belediye Bşk.Şenol HALKALI, Ayvalık Küçükköy Belediye Bşk.Mesut ERGİN, Erdek Ocaklar Belediye Bşk.Hüseyin DURAK, Manyas Salur Belediye Bşk.Fethi KİLERCİOĞLU, Savaştepe Belediye Bşk.Turgay YÜKSEL, Gönen Sarıköy Belediye Bşk. Ali YEŞİLDAĞ ve Zeytinli Belediye Başkanı Hasan ASLAN katıldı. Ziyaretler esnasında Balıkesir yerel yönetim ve ülke genel politikaları hakkında sohbet eden başkanlar mMilletveki İsmail OK’a görevinde başarılar diledi.

OK ’’BALIKESİR’DE İZİ OLAN İNSANLAR’’

Belediye Başkanlarının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail OK ziyarete gelen Belediye Başkanlarının Balıkesir ve ilçelerinde görevleri süresince güzel hizmetlerde bulunmuş iz bırakmış insanlar olduğunu belirtti. Bu ziyaretlerde dolayı başkanlar heyetine teşekkür eden OK ‘’Bizleri bu ziyaretleri ile mutlu eden Belediye Başkanlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Kendileri doğdukları şehrin daha yaşanılır bir yer olması için çalışmış ve çok güzel eserler kazandırmış kişilerdir. Balıkesir’in her köşesinde izleri ve emekleri bulunan başkanlarımıza bu hizmetlerinden dolayı yeniden teşekkür ederim’’dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu