BASKİ GENEL MÜDÜRÜ TALAT ÖZEN VE EKİBİ AYVALIK’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık sorunlarının çözümü için gerekli görüşmeleri yapıyor.
BASKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Talat Özen çalışmalarına  Ayvalık’tan başladı.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in geçtiğimiz hafta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından, Pazar günü BASKİ Genel Müdürü Özen’in Ayvalık’ı ziyaret etti.
BASKİ Genel Müdür Yardımcısı Hamdi Dereli, BASKİ Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Levent İbiş, BASKİ Ayvalık Müdürü İskender Çavdar, BASKİ Ayvalık Şube Şefi Özcan Kaykı ile birlikte geçekleşen incelemelerde BASKİ Genel Müdürü Talat Özen’e Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer de eşlik etti.
Sahilkent Mahallesi’nde çalışmayan arıtma tesisinin yanı sıra kent genelinde halkın sağlığını tehdit eden kanalizasyon patlaklarını inceleyen BASKİ Genel Müdürü Özen, Ayvalık Belediyesi ile birlikte en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını belirtti. 
Özen, arıtmanın yeniden hizmet vereceğinin müjdesini verdi.

BAŞKAN GENÇER, “KAZANAN AYVALIK’IMIZ OLACAK”
Yapılan inceleme ziyareti ile ilgili görüşlerini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ise; Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile henüz birkaç gün önce yaptıkları görüşmenin ardından BASKİ Genel Müdürü Özen’in hızla Ayvalık’a gelip, anlattıkları sorunları yerinde incelemesi kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.
Bu duyarlı davranışı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu başta olmak üzere BASKİ Genel Müdürü Özen ve BASKi yetkililerine teşekkür eden Başkan Gençer, ellerinden gelen tüm destekleri vereceklerini belirtti.
Başkan Gençer ’’Hiçbir beklentimiz olmaksızın BASKİ ekiplerinin Ayvalık’ımız için yapacakları her çalışmaya tam destek vereceğiz. Çünkü sonuçta kazanan Ayvalık olacak” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu