BAŞKAN UYSAL DERNEK ÜYELERİNE YENİ HASTANE İNŞAATINI GEZDİRDİ

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Burhaniye Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kuruluna, Burhaniye’de yapımı devam eden yeni devlet hastanesini gezdirdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Burhaniye’ye yapılan Devlet Hastanesi inşaatını gezen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rafet Yedikardeşler ve yönetimi, inşaat firması yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Hastanenin Poliklinikler, yemekhane, mutfak ve oda bölümlerini gezen Başkan Uysal ve dernek üyeleri yapılan hastanenin çok kapsamlı ve Burhaniye’nin ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verecek bir hastane olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz günlerde Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı ziyaret ederek yeni hastane hakkında bilgi almak isteyen Dernek Başkanı Yedikardeşler ve dernek üyelerine yerinde gezdirerek bilgi verme sözünü yerine getiren Başkan Uysal birkaç gün sonra dernek üyeleri ile bir araya geldi. Hastane inşaatına giderek görevlilerden geniş bir bilgi alan dernek üyeleri Başkan Uysal’a da Derneğe gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

YEDİKARDEŞLER “HASTANE SON DERECE GÜZEL VE BURHANİYE’MİZİN İHTİYAÇLARINI FAZLASIYLA KARŞILAYACAK”

Dernek Başkanı Rafet Yedikardeşler hastane inşaatını ziyareti sırasında “Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği olarak yapılan yeni hastane hakkında hangi aşamada olduğumuza dair bilgi almak istiyorduk. Başkanımız sağ olsun sözünün üstünden bir kaç gün sonra hastane inşaatına getirerek hem görmemizi hem de yetkililerden bilgi almamızı sağladı. Yapılan hastane hakkında ilçemizde çok fazla spekülasyon var. Ancak bu konuşmalara hiç gerek yok! Yapılan hastane son derece güzel ve Burhaniye’mizin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak bir hastane yapılıyor.  Odalar büyük ve otel odası gibi lüks ve hastanın her türlü ihtiyacı düşünülmüş. Hastaneyi ilçemize kazandıran başta devlet büyüklerimize ve Burhaniye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

FİZİKİ KAPASİTEMİZ FAZLASIYLA ARTACAK

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “yeni hastanemize geçtikten sonra, fiziki kapasitemiz fazlasıyla artacak. Bu da sağlık alanında kaliteyi artıracak. Burhaniye’de yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte hastalarımızı rahat ettirip, artan kalitemiz ile vatandaşlarımızın başka ilçelere gitmesine gerek kalmayacak artık. Yapılan çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa süre içinde biterek hizmete girecek. İlçemize hastaneyi kazandırmada yer bağışından yapımına kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Dernek üyelerine hastane önüne yapılacak yeni kavşak düzenlemesinden de bahseden Başkan Uysal konu ile ilgili karayollarından söz aldıklarını bildirdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu