BAŞKAN KAMİL SAKA’DAN YENİ YIL MESAJI

Yeni yıla girerken Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, bir mesaj yayınlayarak Edremitlilerin ve tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka yeni yıl dolayısı ile yayınladığı mesajında tüm vatandaşlara mutlu ve huzurlu bir yeni yıl dilerken birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Saka; “İyisiyle, kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2016 yılını genel olarak değerlendirdiğimizde ülkemiz için özellikle terör yönünden kabus gibi bir yıl oldu diyebiliriz.  Karşıladığımız 2017 yılının ülkemize ve insanlarımıza huzur, mutluluk veren kardeşçe ve dostça geçecek bir yıl olmasını diliyorum. Emniyet güçlerimizin ve sivil vatandaşlarımızın terör saldırılarında hayatını kaybetmediği, insanlarımızın iş, aş peşinden koşmadığı, her insanın kendi topraklarında çoluk çocuğuyla, akrabalarıyla beraber dostça, kardeşçe yaşadığı bir yıl olmasını diliyor, başta tüm Edremitli hemşehrilerimiz olmak üzere, ülke insanımız ve tüm dünya halklarının dostluk ve barış içinde yaşayacağı bir 2017 yılını tüm insanlığa temenni ediyorum” dedi.

 Başkan Kamil Saka, 2016 yılına yönelik belediye faaliyetleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede de; “Geride bıraktığımız yıl içerisinde değerli hemşehrilerimiz için gerçekleştirdiğimiz her projeyi ve yaptığımız hizmetleri sadece bugünleri düşünerek değil, gelecek yıllarlarda rahat, düzenli ve halkımızın hak etmiş olduğu daha kaliteli standartlarda yaşamalarını sağlamaları için yaptık. Ekonomik, sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere kent yaşamına yönelik yeni projelerimizin hayata geçirilmesi, ilçemizin çağdaş ve modern bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi yeni yıldaki en önemli hedeflerimizdendir. 2017 yılının ilçemiz için daha iyi ve başarılı bir yıl olması için tüm çabamızı gösterecek ve bu hedeflere yönelik sağlam adımlarla projelerimizi sürdüreceğiz. Mutluluğun, umudun, sağlık ve bereketin bol olduğu bir yıl dileklerimle, 2017 yılının ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya barış, sevgi ve mutluluk getirmesi dileğiyle Edremitli hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu