AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR U-15, 16, 17 TAKIMLARI BAŞARILARINI BAŞKAN GENÇER’LE PAYLAŞTI.

Ayvalık’ta yaşayan gençler tüm spor dallarında başarılı sonuçlar alarak kenti gururlandırıyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer Ayvalıkgücü Belediyespor U-17 takımıyla geçtiğimiz Pazar günü Bandırmaspor  ile oynayacakları maç öncesi Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumda bir araya gelmişti.  Takıma seslenen Başkan Rahmi Gençer, sonuç ne olursa olsun ödüllendirileceğini belirtmişti.

Genç sporcular finalde rakibine 1-0 mağlup olmuştu. Sözünü tutan Başkan Gençer, tüm takımı davet etti.

Ayvalık Belediyesi Başkanlık Binasındaki görüşmeye Altyapıdan sorumlu yönetici Cemil Gülgün, Altyapı teknik sorumlusu Cengiz Konan ve takıma her zaman destek olan Nilgün Süslü ve 18 kişilik takım kadrosu katıldı.

Önemli olanın iyi insan, iyi sporcu yetiştirmek olduğunu belirten Cemil Gülgün, neticelerin önemli olmadığını kaydetti.

Gençlerin çok iyi futbol oynayarak kendilerini memnun ettiğini belirten Konan, haftanın her günü çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Takımı cana yakın ve saygılı görünce kendilerinin de gençlerle gurur duyduğunu kaydeden Belediye Başkanı Rahmi Gençer, okullarında ve futbolda başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti. Gençer, tüm çocukları A takımda görmek istediğini sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda hediye çekiyle sporcuları ödüllendiren Başkan Gençer, emeklerinin karşılığının da bu olmadığının altını çizdi.

Çocukların Ayvalık’ta kalıcı olmasını çok istediklerini belirten Nilgün Süslü  ‘’Ayvalık’a keşke Güzel Sanatlar’ın yanına Spor Lisesi de açılsaydı. Bu çocukların önünü açmak için her şeyi yapmak istiyoruz. Çocuklarımızın gelişimi için çalışmalarımıza devam istiyoruz’ ’dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu