AV. TUNCAY KILIÇ: “PARTİ DEĞİL MEMLEKET MESELESİ”

Edremit halkının bağrına bastığı, Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, Kadıköy ve Zeytinli ziyaretlerinde yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılandı..

AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı ve Edremit Belediyesi’nin 2 dönem başkanlık görevini yürüten Av. Tuncay Kılıç, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşamı boyunca ilçe halkının acı ve tatlı günlerinde yanlarında olan gönül insanı Tuncay Kılıç, gittiği her mahallede uğramadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Başkanlık dönemlerinde ilçeye kazandırdığı önemli ve kalıcı hizmetleriyle unutulmayan Cumhur İttifakı Adayı Av. Tuncay Kılıç, sürpriz projeleriyle yeni döneme çok hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

MUTLULUK VE HÜZÜNLERİ PAYLAŞIYOR

İnsanların mutluluk ve hüzünlerini paylaşmayı aile geleneği olarak devam ettiren Kılıç, hafta sonu gerçekleştirilen cenaze törenlerine de katılım sağladı. İlçenin saygın ailelerinden Bülbül ailesinin anneleri Miyase Bülbül’ün Çifte Minare Cami’nde düzenlenen cenaze törenine, AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Hakan Duman, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Halil Görmen, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin ile birlikte katılan Av. Tuncay Kılıç, başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kalabalık cenaze töreninin ardından AK Parti ve MHP’li topluluk ile birlikte kırsal Kadıköy Mahallesi’ne giden Kılıç, öncelikle esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. AK Parti Kadıköy Çalışma Bürosu’nu da ziyaret eden Kılıç, buradan kalabalık bir partili topluluğuyla beraber yürüyerek Kadıköy Kapalı Pazar Yeri’ne gitti.

PAZAR YERİNDE SEVGİ ÇEMBERİ OLUŞTURULDU

Kapalı Pazar yerine giren Kılıç, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman yürümekte zorlandı. Alışveriş yapan mahalle halkı ve pazarcı esnafının oluşturduğu sevgi çemberinin içinde kalan Tuncay Kılıç, insanların görüş, istek ve önerilerini dinledi. İnsanların sevgi gösterileri karşısında duygulanan Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, “Burada göründüğü gibi biz gönüllere girebilmeyi başarmışız. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri, parti değil, memleket meselesidir. Biz bu dava uğruna, üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapabilmek için yollara düştük. Görüyorum ki, ilçe halkımız Cumhur İttifakı’nı çoktan benimsemiş ve seçim sonuçları gözlerinden okunuyor” dedi.

ZEYTİNLİ MAHALLESİ DE TUNCAY KILIÇ’I İSTİYOR

İlçeye kazandırdığı kalıcı hizmetleriyle tanınan Av. Tuncay Kılıç, açıklamalarına, “Önümüzdeki yerel seçimler, ülkemizin bekası adına çok büyük önem arz etmektedir. AK Parti ve MHP birlikteliğinden doğan Cumhur İttifakı ülkemize hayırlar getiriyor. Allah’ın izni ile, halkımızın da teveccühü ile başarımız daim olacaktır” sözleriyle son verdi.

Beraberindeki partili topluluğu ve sevenleriyle Kadıköy Kapalı Pazar Yeri ziyaretini tamamlayan Kılıç, buradan kırsal Zeytinli Mahallesi’ne gitti. Zeytinli’de 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan (rahmetli) Hamdi Türe’nin de damadı olan Av. Tuncay Kılıç, Zeytinliler tarafından mutlulukla ve samimiyetle karşılandı. Zeytinli köy meydanında sevenleri ve mahalle halkıyla buluşan Kılıç, esnaf ziyaretleri de yaptı. “Tuncay Başkan içimizden birisi.”, “O bizim de köylümüzdür.” gibi cümlelerle karşılanan Tuncay Kılıç’a, özellikle çay bahçelerindeki mahalleli geçit vermedi. Kılıç ve partilileri bağırlarına basan Zeytinlililer, tam destek sözü verdi. Kılıç, ziyaretlerine Edremit ilçe merkezindeki esnaf ile devam etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu