1966 Edremitspor Yeni Sezona Beraberlikle Başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta 2025-2026 sezonu mücadelelerine başlayan 1966 Edremitspor, ligin ilk haftasında önemli bir destekle sahaya çıktı. Edremit Şehit Hamdibey Stadı’nda Manisaspor’u ağırlayan sarı-yeşilli takım, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak sezona bir puanla başladı.

İlçe protokolü, yerel yönetim ve siyasi temsilciler, Edremitspor’u sezonun ilk maçında yalnız bırakmadı. Maçı tribünden takip eden heyetin başında Kaymakam Ahmet Odabaş yer alırken, kendisine Edremit Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Kaymakamlık yardımcıları, ilçe başkanı, kulüp yönetimi ve coşkulu taraftarlar eşlik etti.

Yapılan açıklamada, “Bu yıl Balıkesir Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele edecek olan takımımız 1966 Edremitspor’u sezonun ilk maçında yalnız bırakmadık. Manisaspor ile oynadığı ilk maçta 1-1 berabere kalan takımımıza; Kaymakamımız Ahmet Odabaş, yardımcılarım, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, ilçe başkanımız, kulüp yönetimimiz ve taraftarlarımızla birlikte tribünlerden destek verdik,” denildi.

Sarı-yeşilli takımın mücadelesinden övgüyle bahsedilerek, “Mücadeleleri için sarı yeşilli takımımıza teşekkür ediyor, yolun sonunun Şampiyonluk olduğu başarılı bir sezon diliyorum,” ifadeleri kullanıldı.

Alınan bir puanla lige başlangıç yapan 1966 Edremitspor’a, yeni sezonda hedeflenen şampiyonluk yolunda Edremit’in tüm kurumlarından ve siyasilerinden tam destek sözü verilmiş oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu