AK Parti Balıkesir Kadın Kolları’ndan Örnek Buluşma: İlk İl Danışma Meclisi

AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanlığı, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Kadın Kolları İl Danışma Meclisi’ni Balıkesir’de topladı. Bu coşkulu buluşma, Türkiye’nin 81 iline örnek teşkil edecek nitelikteydi.

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Divanda da güçlü kadın kadroları yer aldı. Zeybek gösterisiyle başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı.

İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Gözhan, bu meclisin “geçmişin tecrübesi ile geleceğin heyecanını buluşturan bir zemin” olduğunu belirtti. AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, bu organizasyonun Balıkesir teşkilatlarının gücünü ve vizyonunu ortaya koyduğunu vurgularken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ise, “Türkiye Yüzyılı destanını bu kadınlarla, bu gençlik kollarıyla yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından soru-cevap bölümüne geçilen meclis, kadınların siyasetteki etkinliğini ve birikimini gözler önüne seren bir demokrasi şöleni oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu