
Kaymakam Ahmet Odabaş, Anneler Günü’nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti
Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, ilçemizde ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, istek ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler almaya devam ediyor.
Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini evlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutlayan Kaymakam Odabaş, bu kapsamda Şehit Polis Ahmet Alp Taşdemir’in Annesi Saliha Üray’ ı evinde ziyaret etti, daha sonra Şehit Esma Başkurt’un annesi Cennet Başkurt ve babası Zekeriya Başkurt’u evinde ziyaret eden Kaymakam Odabaş son olarak Şehit Er Ferdi Akbınar ‘ın evini ziyaret ederek anne Zeynep Nur Topuzlar’ın Anneler gününü kutladı.
Şehit aileleriyle yakından ilgilenerek, ailelerin ihtiyaç ve talepleri ile ilgili bilgiler alan ve devletimizin her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kaymakam Odabaş; “Vatanı için canlarını feda eden şehitlerimize olan vefa borcumuzu yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Devletimizin kapısı da bizim gönül kapımız da her daim sizlere açıktır, bu vesile ile başta tüm şehit annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum” dedi.