ZEYTİN ÇEKİRDEKLERİ UNUTULMAZ KONSERLERİ’NDEN BİRİNE DAHA İMZA ATTI

Ayvalık Belediyesi’nin bir Sosyal Sorumluluk Projesi olan Zeytin Çekirdekleri, yaptığı başarılı organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Kentteki çocuklarının sosyal gelişimlerini güçlendirmek adına hazırlanan projede çocuklara ücretsiz müzik, sanat ve spor eğitim programı veriliyor.  Zeytin Çekirdekleri Projesi Ayvalık Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve işbirliği ile süründürülüyor.

Ayvalık Belediyesi Küçükköy Halil Başyazgan Kültür Merkezi’ndeki 2017 yılının ilk konserine, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, belediye başkan yardımcıları Gökay Bacan, Figen Güren, Ahmet Erkal, meclis üyelerinin yanı sıra onlarca veli ve yüzlerce sanatsever katıldı.

Konser Programında ilk olarak, zeytin çekirdekleri orkestrası sahne aldı. Daha sonra Zeytin Çekirdekleri Cromas Korosu, yeni başlayan flüt öğrencileri ve finalde Ayvalık şarkısı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN GENÇER ‘’AYVALIK’IN TÜM GÜZEL YELPAZESİ BURADA’’

Konserin açılış konuşmasını yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer konuşmasına Kaymakam Nazlı’ya, Milli Eğitim Müdürü Güner’e ve tüm emeği geçen gönüllü kurumlara ve duyarlı vatandaşlara tek tek teşekkür ederek başladı. Gençer, ‘’Projenin üç yıldır devam eden, kültür, sanat ve birliktelik projesidir. Çocukların okuldan arta kalan zamanlarını değerlendirmek adına yapılan müthiş bir projedir. Bu çocukların ailelerine de çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun.’’dedi

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu