ZEYDER’İN BAYRAĞI SOLAKSUBAŞI’NDA

Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği(ZEYDER) 3.Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Tek listeli Genel Kurulda Bedrettin Yıldırım ZEYDER Başkanlığını Mahmut Solaksubaşı’na devretti.

BURSA (İGFA) – Zeytin sektöründe yaşanan sorunların çözümü amacıyla 2016 Yılının Şubat ayında kurulan Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği’nin (ZEYDER) 3.Olağan Kurulu yapıldı. 
 
ZEYDER kurucu Başkanı Hidamet Asa ve Bedrettin Yıldırım’a teşekkür eden yeni dönem başkanı Mahmut Solaksubaşı, sektörün sorunlarını çözüme kavuşturmak ve üye profilin standartlarını daha yukarıya taşımak için kolları sıvadıklarını belirtti. Başkan Solaksubaşı, bölge zeytin üreticileri ve tüm sektör temsilcilerine yönelik çalışmalarla üretimde ve pazarda daha fazla söz sahibi olmayı hedeflediklerini kaydetti.  

Tek liste ile gidilen seçimlerde Mahmut Solaksubaşı başkanlığındaki Zeyder’in yeni yönetiminde Haluk Başar, Fehmi Yıldız, Lütfü Akbaş, Mustafa İlgen, Ahmet Özkul, Hüseyin Kaplan, Yakup Sevinç ve Cüneyt Soylu yer alırken, Kemal Dinç, Şenol Aybey ve Mutlu Demir denetleme kurulu üyeliğine seçildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu