VALİ ERSİN YAZICI NAR KADIN GURME EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit ilçesinde Nar Kadın Kooperatifi tarafından yöresel tatların yaşatılması amacıyla açılan Nar Kadın Gurme Evi’ni ziyaret etti.

Bir dizi program katılmak üzere Edremit’e gelen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, kadınları n kurup yönettiği Nar Kadın Kooperatifi tarafından yöresel tatların yaşatılması ve turizme hizmet etmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Nar Kadın Gurme Evi’ni ziyaret etti. Kooperatifin faaliyetleri ve gurme evinin hayata geçirilmesi ile ilgili yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Vali Yazıcı, kooperatif yöneticilerini kutlayarak başarılar diledi.

Kaymakam Ali Sırmalı, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb Özkan Kavak’ın da katıldığı ziyarette konuklara ev sahipliği yapan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Kadınlarımıza istihdam sağlayan, ilçemizde gurme turizminin gelişmesi için önemli adımlar atan ve giderek büyüyen Nar Kadın Kooperatifi tarafından açılan, yöresel yemeklerin üretilip meraklılarına sunulduğu “Gurme Evi”ni, Balıkesir Valisi Sayın Ersin Yazıcı ve Edremit Kaymakamı Sayın Ali Sırmalı ile birlikte gezerek kooperatifin çalışmaları ve projeleri hakkında görüştük” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu