TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPTILAR VE YAKALANDILAR

Edremit’te Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve örgütün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda şüpheliler tespit edildi ve buna yönelik yapılan operasyon dahilinde şüphelilerin ikametlerinde aramalar yapıldı.

Edremit’te Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Silahlı Terör Örgütü PKK/KCK/YPG/PYD faaliyetlerinin engellenmesi ve örgütün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar düzenlendi.

Sosyal medya üzerinden ‘silahlı terör örgütünün propagandasını yapmak’ suçundan kendileri hakkında Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan A.F, H.Y ve F.S isimli 3 şüpheli için operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 2 şüphelinin ikametlerinde aramalar gerçekleştirildi.

Yapılan aramalarda 2 adet cep telefonu, 2 adet sim kart ve 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. 2 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Diğer 1 şüpheli ise emniyet güçlerinden kaçtı.

Daha sonrasında ise yakalanan şüpheliler hakkında gerekli adli işlemlere devam edilmesi için şüpheliler Edremit Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu