SAKA VE KILIÇDAROĞLU BİR ARAYA GELDİ

Edremit Belediye Başkanlığı için her geçen gün farklı isimler seçim için söylenirken Başkan Kamil Saka, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Biga’da bir araya geldi.

Fısıltı gazetesinde CHP genel merkez ile arasında sıkıntılar olduğu ifade edilen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Biga’ya çeşitli açılışlar içen gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile samimi bir ortamda bir araya gelerek söylentilere son noktayı koydu.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka “Biga Belediye Başkanı değerli arkadaşım  İsmail Işık’ın daveti üzerine CHP Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen Biga Toplu açılış törenindeyim. Başkan Yardımcım Metin Tunçer ile katıldığımız törende Genel Başkanımız  Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yrd.  Muharrem Erkek, milletvekilleri ve belediye başkanı arkadaşlarım ile bir aradayız. Biga’ya kazandırılan yeni projelerin bölgeye ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyor, yaptığı güzel işler dolayısıyla değerli mevkidaşım Biga Belediye Başkanı  İsmail Işık’ı tebrik ediyorum.”dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu