PANDEMİDE DOSTLAR UNUTULMADI

Koranavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağının uygulandığı bu günlerde Ayvalık Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı. Ülkenin dört bir yanında lokanta, restaurant, kafeterya ve yemekhane gibi işyerlerinin pandemi yasakları nedeniyle kapanmasının ardından sokaktaki dostlarımızın mamasız kalmaması için kampanya başlatıldı.

Ayvalık Belediyesi, sokaklardaki sessiz pandemizedelere destek amacıyla hayvanseverlere çağrı yaptı. Vatandaşların da desteği ile sokak hayvanları kendi yaşam alanlarında beslenmeye başlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, pandemi yasakları döneminde yürütülen kampanyanın hemen herkesten büyük bir ilgi ve destek gördüğünü söyledi.

Başkan Ergin, sevimli dostlar için başlatılan kampanyanın büyüyerek devam ettiğini belirterek, bağışta bulunmak isteyen hayvanseverlere çağrıda bulundu. Ergin, “Bağış yapmak isteyen vatandaşlar Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü’nün 0 530 672 81 63 numaralı hattından bizlere ulaşabilirler” dedi.

Vatandaşların desteği ve belediyenin de katkılarıyla Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince sokaklarda yaşayan kedi ve köpekler belirli saatlerde beslenmeye başlandı.

 

 

 


Avast logo

Bu e-posta virüslere karşı Avast antivirüs yazılımı tarafından kontrol edilmiştir.
www.avast.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu