NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Balıkesir’de il genelinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik operasyonlarda, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve çok sayıda şahıs yakalandı.

İl genelinde yürütülen operasyonlarda, Edremit Körfezi İlçeleri’ nin de içinde bulunduğu merkez dahil bazı ilçelerde çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve çok sayıda şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan bir kısmı da tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ nden alınan bilgiler doğrultusunda, toplamda 8 operasyon yürütüldüğü öğrenildi. Çalışmalar; il merkezi, Edremit, Burhaniye, Bandırma ilçelerinde gerçekleştirildi.

Operasyonlar sonucunda toplamda; 21 adet sentetik ecza hap, 80 grama yakın esrar maddesi, 1 gram bonzai maddesi, 11 gram metamfetamin maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirildi. Bu suçlarla ilişkili olarak toplamda 10 şüpheli yakalandı.

Yakalanan şüpheliler hakkındaki işlemlerde, önce bu 10 şahıstan 9’u haklarında yapılan adli işlemler sonrası serbest bırakılıp; 1 şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı. Sonrasında ise adli makamların kararlarıyla, yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu