KUVA-Yİ MİLLİYECİLER BARIŞ PINARI HAREKATINA DESTEK İÇİN YÜRÜYECEK

Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla Kuva-yi Milliye Platformu oluşturuldu. Balıkesir’deki STK’ların ortak kararıyla oluşturulan platform, vatandaşlara “Evleriniz ile iş yerlerinize bayrak asın” çağrısı ve Perşembe günü gerçekleştireceği yürüyüşe katılma daveti yaptı.

Barış Pınarı Harekatına destek amacıyla Balıkesir’deki sivil toplum kuruluşları tarafından Kuva-yi Milliye Platformu oluşturuldu.

Esnaf Odalarından Ticaret Odasına, Muharip Gazilerden Şehit Ailelerine, Gazeteciler Cemiyeti’nden Ticaret Borsasına, MÜSİAD’dan Kamu-Sen’e, TÜRGEV’den Ensar’a, KADEM’den Tes-İş’e kadar ve aralarında siyasi partilerin de yer aldığı Balıkesir’deki 100’e yakın sivil toplum kuruluşunun ortak kararıyla kurulan Kuva-yi Milliye Platformu, şehrin çeşitli noktalarına astığı afişlerle  vatandaşları iş yerleriyle konutlarına bayrak asmaya  ve Perşembe günü gerçeklecek yürüyüşe katılmaya çağırdı.

BALIKESİR GELİNCİK TARLASI OLSUN

Platformdan yapılan çağrı şöyle:

Barış Pınarı Harekatında; barış, huzur ve insanlık için görev yapan kahramanlarımıza destek olmak için Kuvayi Milliye Şehri’nin vatansever halkını evlerine ve işyerlerine bayrak asmaya davet ediyoruz. 

Bayrağımız dalgalansın, vatanımız, birlik ve beraberliğimiz daim olsun.

HAREKATA TAM DESTEK

Kuvayi Milliye Platformu olarak, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatını destekliyoruz.

SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ

“Birlikte Türkiye’yiz” diyerek, 17 Ekim 2019 Perşembe günü saat 19.30’da gerçekleştireceğimiz yürüyüş ve basın açıklamasına siz değerli gönüllülerimizi bekliyoruz. Sen yoksan bir eksiğiz.

MİLLİ İRADE MEYDANINDA

Yürüyüşümüz Milli Kuvvetler Caddesi’nde başlayarak Anafartalar Caddesi ve Kızılay Caddesi üzerinden devam edecek olup Milli İrade Meydanı’nda yapılacak açıklama ve İl Müftüsü Ramazan Topçam’ın ettireceği dua ile sona erecektir.

Balıkesir Kuva-yi Milliye Platformu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu