KAYMAKAM ÜNSAL’DAN SİMTEK’E ZİYARET

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Edremit’te yüksek teknolojili makine takımları sektöründe faaliyette bulunan Simtek İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şirketi’ni ziyaret ederek sektördeki konumu ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

SİMTEK  İşletme Müdürü Nebahat Balta tarafından, firmanın sektördeki konumu, ihracat ve yatırım olanakları ile istihdama sağladığı katkılara yönelik bilgilerin sunulduğu ziyarette, Kaymakam Ünsal, fabrikanın üretim sistemi, seri imalat, ölçüm laboratuvarı ve AR-GE test merkezini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

430 kişinin istihdam edildiği işletmede fabrika yerleşkesindeki teknik bölümleri gezen Kaymakam Ünsal, “İlçemizde faaliyet gösteren işletmelerimizin üretim alanlarındaki çalışmalarını yerinde görmek, sanayici ve iş insanlarımızla birlikte karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bu tür ziyaretlere önem veriyoruz. Özellikle ilçemizde istihdam ve ekonomiye katkı sağlayan böylesine önemli firmalarımızın yer alması bizleri mutlu ediyor. İlçemizin ve ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sağlayan Simtek  Firma yetkililerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu