STK’LAR VE MUHTARLARLA STRATEJİK PLANLAMA TOPLANTILARI DÜZENLENDİ

Ayvalık Belediyesi, Ege Üniversitesi’nden Prof Dr. Nilay Başok ekibi ve Prof Dr Müjde Ker Dinçer danışmanlığında 2020-2024 yılları arası stratejik plan hazırlık çalışmaları, misyon, vizyon ve ilkeler doğrultusunda faaliyetlerin tespitinin amaçlandığı ve hedeflerin oluşturulması kapsamında muhtarlar ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle toplantılar düzenlendiler.
Muhtarlar ile Ayvalık Belediyesi Gençlik Merkezi’nde, STK’lar ile Küçükköy Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantılarda katılımcılara Ayvalık sorunları başta olmak üzere belediyenin zayıf ve güçlü yönleri soruldu. Sorunların çözümüne yönelik iletilen öneriler kayıt altına alındı. Sunulacak projelerde halk ile işbirliğinin yapılabileceği belirtildi. Toplantılarda altyapı, ulaşım, trafik, plajların sorumlulukları, sivrisinek başta olmak üzere haşerelerle mücadele hizmetleri ve sokak hayvanlarının durumu gündeme geldi.
Ayvalık Belediyesi adına toplantılara katılan Başkan Yardımcısı Erkan Karasu, stratejik plan oluşturulurken konuyla ilgili olan tüm paydaşların öneri ve sorunları dikkate alınarak, faaliyetlerin belirleneceği, şeffaf ve katılımcı belediyecilik ilkeleri doğrultusunda planlama yapılacağını belirt

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu