EDREMİT’TE OKUMA ETKİNLİKLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Edremit İlçemizde yürütülen BENGİ Projesi kapsamında okullarımız  ziyaret edilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kaymakamı Ali Sırmalı,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ile birlikte Şehit Hamdibey İlkokulu’na misafir oldular.

Şehit Hamdibey İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen  kitap okuma etkinliğinin akabinde öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Ali Sırmalı  kitap okumanın önemini anlatırken, kitap okumanın bir alışkanlık haline getirilmesini istedi.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Sırmalı: “Sevgili öğrenciler, kitap okumak insanın düşünce yapısını, sözcük dağarcığını ve hayal dünyasını geliştirir. İnsana bilgi ve birikim sağlar. Ayrıca kişisel gelişim için de okumak çok faydalıdır.  En önemlisi de bilmediğimiz çoğu şeyi kitaplardan öğreniriz. Zihnimizin en iyi şekilde gelişmesi için kitap okumak çok önemlidir. Okuduğunuz kitabın verdiği mesajları doğru anlamak da çok önemli. Kitap seçimi konusunda; insani duyguları uyandıracak, hayatın özünü anlatacak kitaplar okuyun, okumayı artırın’’ dedi.

Okulun eğitim öğretim durumuyla ilgili olarak Şehit Hamdibey İlkokulu Müdürü Feyzi Kaya’dan bilgi alan İlçe Kaymakamı Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Koç ile birlikte öğretmenlere çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldılar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu