EDREMİT BELEDİYESİ’NDE SICAK VE SAMİMİ BAYRAMLAŞMA

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın göreve gelmesinden sonra başlayan olumlu hava Ramazan Bayramı’na da yansıdı. Edremit Belediyesi merkez hizmet binası ve şubelerde ki bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan,  Başkan yardımcıları ve belediye meclisi üyeleri merkez hizmet binası ve vatandaşlarla bayramlaştı. Ramazan Bayramı nedeniyle merkez hizmet binası başta olmak üzere, Kadıköy, Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk şubelerinde gerçekleşen bayramlaşmalara yoğun  bir katılım oldu. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkan Yardımcıları Tümdeniz Çelebi, Ahmet Elman, Tayfun Gerkuş ve Belediye Meclisi üyeleri vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Arslan’ın göreve gelmesinden sona ilçede başlayan olumlu ve samimi havanın bayramlaşmaya da yansıdığı görülürken tüm katılımcılar sıcak ve samimi bir şekilde bayramlaştı. Muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile vatandaşların katıldığı bayramlaşmada büyüklerin ellerini öpen Başkan Arslan, büyüklerin ellerini öptü, çocuklara bayram geleneği olan harçlık dağıtmayı ihmal etmedi.

Edremit Belediye Başkanı Arslan, “Bu yolun yalnız yürünecek bir yol olmadığını söylemiştik. Edremit’te yaşayan, bu kentin havasını soluyan, suyunu için tüm vatandaşlarımızla bayramda, hüzünde, sevinçte birlikte yürüyeceğiz. 7’den 70’e bugün bizimle bayram coşkusunu paylaşan tüm yurttaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm Türkiye’ye ve dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve adaletin egemen olduğu güzel yarınlar getirmesi temennisi tüm halkımızın bayramını içtenlikle kutluyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu